Thursday, March 19, 2009

NUKILAN DARI SANG PUJANGGA


Salam sejahtera kepada semua peminat-peminat basikal tua seluruh Malaysia.Saya mengucapkan jutaan terima kasih kepada semua kerana sudi memberi tunjuk ajar kepada kelab kami ini.Terlalu banyak untuk diceritakan mengenai pengalaman berbasikal tua ini.Sepanjang tempoh untuk mengenali dan mendalami mengenai basikal tua banyak perkara yang kami perolehi dan tempuhi.Kami berusaha dengan bersungguh-sungguh untuk mencapai matlamat kami untuk menubuhkan Kelab Basikal Tua Sijangkang "ROCK 7".Di sini saya akan paparkan foto-foto dan juga cerita suka duka kami sepanjang perjalanan mencari keindahan khazanah alam....
Daripada,
Hairulfahmi Bin Misro
Kelab Basikal Tua Sijangkang "ROCK 7"

12 comments:

  1. cayala..momi. kiter dh de blog.
    xkn ni jer citernyer..x update ker?
    aku tggu episod strusnyer.. babai

    ReplyDelete
  2. hahahahah..
    momi tekci awatnyer gambo ko sorang jer....
    katernyer kelab seh....
    mne gambo yg len....

    ReplyDelete
  3. rerajin le updet....
    sebab aku da link blog nie dalam blog aku...
    InsyaAllah seantero dunia leh tengok...
    weekekekekekekekke...

    ReplyDelete
  4. Tahniah Sdr Fahmi...semoga usaha saudara akan berjaya memeriahkan lagi komuniti basikal tua di Malaysia...tak sia-sia pertemuan kita di Banting 2 minggu lalu :) Ikhwan - BasikalMalaya

    ReplyDelete
  5. Salam..........
    Salam persahabatan dari kami kbtbb,moga usaha anda akan meriahkan lg basikal-basikal tua di malaya.

    ReplyDelete
  6. Tahniah Tuan.
    Salam perkenalan dari kami di Sepeda Tua Johor Bahru.(KSTJB. Semuga penggemar khazanah malaya ini terus berkembang.

    ReplyDelete
  7. Nampaknya dah ada geng. Inilah yang ditunggu -tunggu. Kabare......

    ReplyDelete
  8. tahniah.....maner gambor yang lain tak niee jer

    ReplyDelete
  9. halooo geng maner lagi da beraper lamer tak update niii aper citer terbaru......

    ReplyDelete
  10. walawe....kenapa tak update blog ni?? penat polish rim basikal ye??

    ReplyDelete
  11. cayalah ,moga impian anda tercapai demi basikal tua....kirim salam kat wak sahrodin...basikal kasi kilat lagi...

    ReplyDelete